Laske tästä itsellesi määräaikaishuollon hinta Saat hinnan heti, jonka jälkeen voit halutessasi varata meiltä suoraan huoltoajan. Nopeaa ja helppoa!

Määräaikaishuolto ja vuosihuolto Espoo

Määräaikaishuolto – Sinun ja autosi hyväksi

Määräaikaishuolto on auton laajempi huolto joka tehdään tietyn ajetun kilometrimäärän tai auton käyttöajan perusteella. Yleensä määräaikaishuolto tehdään noin 60 tkm:n tai 3 vuoden välein. Voit tarkistaa oman autosi määräaikaishuollon ajankohdat/kilometrimäärät huoltovihosta tai soittaa meille. Monessa autossa on myös huoltoilmaisin, joka ilmoittaa kun on määräaikaishuollon aika.

Määräaikaishuolto ylläpitää autosi kuntoa ja turvallisuutta

Määräaikaishuollolla varmistetaan auton moitteeton toimivuus, ajomukavuus ja käyttöluotettavuus. Säännöllisesti huollettu auto ja sen moottori myös kestävät pidempään. Määräaikaishuolto on aina sijoitus auton ja kuljettajan hyvinvoinnin sekä yleisen liikenneturvallisuuden hyväksi.

Määräaikaishuolto sisältää aina öljynsuodattimen, moottoriöljyn ja raitisilmansuodattimen vaihdon. Lisäksi vaihdamme huonokuntoiset suodattimet ja sytytystulpat. Teemme aina autonvalmistajan määrittelemät tarkastukset ja muut huoltotoimenpiteet. Vaihdamme myös tarvittaessa huonokuntoiset suodattimet ja mm. sytytystulpat. Käytämme alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia, jota täyttävät aina kaikki laatustandardit.

Vuosihuolto

Vuosihuolto on määräaikaishuoltoa hieman suppeampi, sisältäen tärkeimmät huoltotoimenpiteet autosi hyvinvointia ajatellen. Vuosihuolto sisältää moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon sekä autonvalmistajan määrittelemät muut huoltotoimenpiteet.

Kerromme aina selkeästi huoltotoimenpiteet jotka autollesi on tehty ja mitä osia autoosi on vaihdettu. Tervetuloa huoltamaan autosi meillä!

Ota yhteyttä ja varaa aikasi määräaikaishuoltoon tai vuosihuoltoon.

soita-btn

Määräaikaishuollon ja vuosihuollon lisäksi MW Auto tarjoaa myös muut monipuoliset autohuolto- ja autokorjaamopalvelut