Laske tästä itsellesi määräaikaishuollon hinta Saat hinnan heti, jonka jälkeen voit halutessasi varata meiltä suoraan huoltoajan. Nopeaa ja helppoa!

Renkaiden vaihto Espoo

Teemme renkaiden vaihdot, tasapainotukset ja asentamiset nopeasti ja ammattitaidolla.

Tervetuloa autohuoltoomme Espooseen.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi renkaiden vaihtoon.

soita-btn

Kesärenkaiden vaihto

Kesärenkaat saa vaihtaa autoon 1.3. Kuitenkaan se ei vielä tuolloin ole pakollista ja suositeltavaa onkin vaihtaa renkaat vasta kun kelit sallivat kesärenkailla ajon. Varsinkin jos liikkuu autolla yöllä tai aikaisin aamulla tai jos tarkoitus on matkustaa lähiaikoina pohjoisemmaksi, kannattaa renkaiden vaihtoa vielä lykätä. Kesärenkaat pitäisi olla vaihdettuna autoon pääsiäispäivää seuraavana maanantaina ja tällöinkin sääolosuhteiden vaatiessa saa talvirenkaat pitää auton alla. Kulutuspinnan pääurien syvyyden tulee kesärenkaissa olla vähintään 1.6 mm.

Talvirenkaiden vaihto

Talvirenkaat tulee vaihtaa autoon joulukuun alusta. Suomessa talvirenkaspakko sisältää kolme kuukautta, Joulu-, tammi- ja helmikuun. Vaikka kelit sallisivat kesärenkailla ajamisen kyseisenä ajanjaksona, on talvirenkaat silti pakko vaihtaa auton alle. Kulutuspinnan pääurien syvyyden tulee talvirenkaissa olla vähintään 3.0 mm.

Rankaiden vaihdon lisäksi MW Auto tarjoaa myös muut monipuoliset autohuolto- ja autokorjaamopalvelut