Laske tästä itsellesi määräaikaishuollon hinta Saat hinnan heti, jonka jälkeen voit halutessasi varata meiltä suoraan huoltoajan. Nopeaa ja helppoa!

Tyytyväisiä asiakkaitamme!

Ammattimainen palvelu ja tinkimätön asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia! Meiltä lähdet aina hymyssä suin ja autosi huollettuna. Lue asiakkaittemme kommentteja!

quotation-markEi olisi vaivattomammin voinut mennä: Auton prakatessa ajan sai seuraavalle päivälle ja korjaus tuli valmiiksi alle kahdessa tunnissa. Selittivät mitä tekivät ja miksi tekivät, eikä hinnassa ollut yllätyksiä. 5/5
– Tommi Hirvonen

quotation-markHienosti toimii.. parin päivän päähän sai korjaamolle ajan ja korjauskin hoitui tosi nopsaan. Palvelu erittäin ystävällistä *peukku*
– Risto Kallio

quotation-markErittäin nopeaa, kohteliasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Suosittelen.
– Nina Sokolow

quotation-markKiitos hyvästä palvelusta. Loisto paikka. Henkilökunta juurikin sellainen, kuin asiakaspalvelualalla kuuluukin olla. Terveisin: Oranssin ärrän omistaja 😀
– Petri Kalilainen

quotation-markLoistavaa palvelua jo toistamiseen, suuri kiitos! Hinta-laatu kohdallaan ja nopea palvelu!  Saimme auton paljon aikaisemmin takaisin huollosta kuin kuvittelimme.  Käytämme ehdottomasti jatkossakin teitä kaikissa autoon liittyvissä huoltoasioissa!
– Jonna Olivia

quotation-markAsiantunteva, edullinen, positiivinen, nopea ja hyvä autohuolto! Käytiin vaimon kanssa kilsan päässä kahvilla. Kun palasimme korjaamolle, auto oli valmis. Oltiin sovittu sähköpostin kaultta hinta työlle. Kun maksun aika tuli, hintaa oli pyöristetty alaspäin. Käytän kyllä tätä Autohuoltoa uudestaan! Suosittelen!
– Teemu Jaaksi

quotation-markHyvä palvelu ja hintakin on juuri sopiva ja pysyy mitä on sovittu!
– Kenny Leong

quotation-markJakohihnan vaihto peugeot 3008, homma pelas ja hinta piti paikkansa, hyvä palvelu.
– Janne Weckström

quotation-markKaikki meni niin kuin pitikin. Hinta-arvio piti kutinsa, ja muutoinkin palvelu erittäin asiallista. Suositan!
– Tuomo Kröger

quotation-markAsiallisesti hoitivat auton määräaikaishuollon. Soittivat kun tuli eteen jotain mitä piti uusia huolto-ohjelman lisäksi. Bussin 160 pysäkit paikan vieressä plussaa!
– Matti Niemelä 

quotation-markTarjouspyynnön mukaiset työt tehtiin sovittuun hintaan. Lisäksi jarrut meni remonttiin, josta tietysti lisää hintaa, mutta se oli odotettua. Asiallista ja ystävällistä palvelua, ei mitään moitittavaa. Käytän palvelua mielellään myös jatkossa.
– Liisa Vollbehr

quotation-markNopeaa palvelua ja hintarvion mukainen loppusumma, plussana vielä erinomainen asiakaspalvelu
– Ville Aleksi Kataja 

quotation-markHuoltamo oli hyvin yhteydessa siitä, mitä autolleni kuuluu, antoi neuvoja, mitä kannattaisi tehdä, eikä lähtenyt heti viemään huoltoa kalleimpaan suuntaan. Tai ainakin tämmöinen käsitys minulle jäi. Palvelu asiallista ja osaavaa.
– Veksi

quotation-markAuton jarrulevyt ja palat vaihdettiin ja hinta oli kuten sovittu. Huollon yhteydessä huomattiin jäähdytysnesteiden vuotavan ja vika korjattiin samalla reissulla.
– Marika Liimatainen

quotation-markSiisti paikka, huolto oli sovitun hintainen, hyvä palvelu, suosittelen
– Arto Piitulainen

quotation-markEi mitään huomautettavaa! Siistit tilat, ystävällinen palvelu, nopeat vastaukset sähköposteihin, edullinen hinta ym. Suosittelen!
– Eemeli R. 

quotation-markKaikki hommat menny aina erinomaisesti, henkilökunta aivan parasta!
– Marko Heinonen

Lue lisää asiakaskommentteja autojerryn sivuilta.