Laske tästä itsellesi määräaikaishuollon hinta Saat hinnan heti, jonka jälkeen voit halutessasi varata meiltä suoraan huoltoajan. Nopeaa ja helppoa!

Aurauskulmien säätö – Nelipyöräsuuntaus Espoo

Aurauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus on toimenpide, jolla varmistetaan että auton renkaiden ohjauskulmat ovat oikeat. Mikäli aurauskulmissa on poikkeamaa, aiheuttaa se renkaiden ja alustan osien kulumista, heikentää turvallisuutta sekä kasvattaa polttoaineen kulutusta.

Me MW Autolla teemme aurauskulmien säädöt ammattitaidolla ja voit nauttia tasaisesta autoilusta sekä säästää rahaa.

Aurauskulmien virheellinen suuntaus aiheuttaa auramaisen renkaiden asennon lisäten auton ja tien välistä kitkaa sekä kuluttaen pyöriä epätasaisesti. Kitkan kasvaessa myös auton kulutus kasvaa ja renkaat kuluvat epätasaisesti. Väärin suunntattu rengas on myös turvallisuusriski varsinkin haastavissa olosuhteissa, kuten vesi tai lumikelillä.

Ensimmäinen merkki aurauskulmien säädön tarpeellisuudesta ovat epätasaisesti kuluneet renkaat, ohjauspyörän väärä asento tai ohjauksen epävakaus. Aurauskulmien säätö kannattaa tehdä jos olet vaihdattanut ohjaukseen tai pyöränripustukseen liittyviä osia, ajanut kolarin, törmännyt kanttariin tai kuoppaan kovemmalla vauhdilla. Myös jatkuva ajo epätasaisella tiellä voi aiheuttaa aurauskulmien ongelmia.

Kun renkaiden aurauskulmat on säädetty oikein:

  • Auton polttoaineen kulutus laskee
  • Renkaiden sekä alustan käyttöikä pitenee
  • Auton ohjattavuus ja turvallisuus paranee

Aurauskulmien säätö, eli nelipyöräsuuntaus on todella edullinen tapa lisätä ajomukavuutta sekä auton turvallisuutta.

Tervetuloa autohuoltoomme Espooseen.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi aurauskulmien säätöön.

soita-btn

Aurauskulmien säädön lisäksi MW Auto tarjoaa myös muut monipuoliset autohuolto- ja autokorjaamopalvelut