Laske tästä itsellesi määräaikaishuollon hinta Saat hinnan heti, jonka jälkeen voit halutessasi varata meiltä suoraan huoltoajan. Nopeaa ja helppoa!
Olemme muuttaneet!
Uusi osoitteemme on Sillankorva 15, 02300 Espoo, Motor Center Espoo 1. kerros.

 

Jakohihnan – jakopäänhihnan vaihto Espoo

Me MW Autolla teemme jakohihnan vaihdot Espoossa vankalla ammattitaidolla. Tuomalla autosi meille ystävälliseen autohuoltoomme jakopäänhihnan vaihtoon, varmistat autosi moottorille lisää käyttöaikaa ja vältyt ikävältä yllätykseltä, jonka rikkoutunut jakohihna voi aiheuttaa.

Jakopäänhihna kannattaa aina vaihdattaa ennen auton valmistajan suosittelemaa vaihtoväliä, joka tavallisimmin on 50 000 – 160 000 km. Myös hihnan ikä on ratkaisevaa sen keston kannalta. Ajan myötä jakopäänhihna venyy ja haurastuu, jolloin se voi katketa ennen valmistajan suosittelemaa kilometriin perustuvaa vaihtoväliä. Suositeltavaa olisikin että jakohihna vaihdettaisiin n. 3-5 vuoden välein vaikkei kilometrit täyttyisikään. Tarkista oman autosi jakohihnan suositusvaihtoväli ohjekirjasta.

Jakohihnan rikkoutuminen voi aiheuttaa autollesi vakavaa vahinkoa ja mm. rikkoa venttiilit sekä muita koneen osia. Vahingot voivat olla laajuudeltaan niin suuret ettei autoa edes kannata korjauttaa. Siksi ennaltaehkäisevä toiminta ja ajoissa tehty jakopäänhihnan vaihto on ensisijaisen tärkeää vahinkojen välttämiseksi.

Tervetuloa autohuoltoomme Espooseen.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi jakohihnan vaihtoon.

soita-btn

Jakopäänhihnan vaihtojen lisäksi MW Auto tarjoaa myös muut monipuoliset autohuolto- ja autokorjaamopalvelut